https://www.kraandesign.nl/gastenboek/_153_g___NL_5
Winkelmandje
 
20141216154746262014121615473361
Zoeken

Gastenboek

Hieronder kunt u uw reactie achterlaten.

Sluiten
Naam:
E-mail:
Bericht:
Versturen
Theo Witjes
Echt een goede site, duidelijke informatie aangaande maten etc. dus je kunt vergelijken en uitkiezen alsof je in een winkel staat maar dan wanneer je er tijd voor hebt gewoon op je kantoor. Perfecte service, zonder dollen: het beste tot nu toe. Duidelijke communicatie, je hoeft nergens achteraan te hobbelen. Bestellen en verder met je werk !
Vincent
Topservice, en mooie en handige site.
Peter
Na weken te maken hebben gehad met een kapotte keukenkraan kwamen wij bij kraandesign uit. Een geweldig assortiment en wij vonden direct een mooi exemplaar wat perfect in ons interieur past. Bestelling doorgegeven en binnen 1 dag in huis.
Super service!!
Sieta
Eerder een kraan besteld en retour gezonden omdat deze niet aan de verwachting voldeed. Na 8 maanden toch weer bij Kraandesign terug gekomen en een RVS fonteinkraan besteld. Snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding en een prachtige kraan, precies wat we zochten!
Floor
Enorm goede service.
Weken lang opzoek geweest naar de juiste vrijstaande badkraan, totdat we KraanDesign tegen kwamen. Binnen 1 dag was alles geregeld!!!

Kortom: Ik ben ontzettend tevreden over KraanDesign. Ik raad het dan ook aan iedereen aan.
Arjan Kirkels
Kraan geleverd die lekte - fabricagefout. Maar was geen probleem. Snelle reactie (kraan omgeruild) en prima communicatie. Ben tevreden met eindresultaat.
Veronique
Prima en snelle service, betrouwbaar en komt afspraken na! Hartelijk dank voor het meedenken. Wij zijn blij met onze nieuwe kranen.
Sarinella
Helemaal blij met onze RVS-keukenkraan van Kraan Design! Een prachtige kraan uitgezocht op de mooie en duidelijke site, maar na telefonisch overleg toch gekozen voor een andere kraan i.v.m. de maatvoering en vormgeving... en het resultaat is een keuken die helemaal "af" is, bedankt voor de uitstekende service!
marleen
Wauw! Door kraandesign er weer op geattendeerd hoe kranen je badkamer en keuken maken! Is de slagroom op de taart, snelle levering, goeie prijs..ontzettend blij mee!
Sacha
Voor een super prijs prachtige kraan besteld! Levering heel snel en kwaliteit top. Mijn keuken is er zo van opgeknapt. Grappig want dat verwacht je niet van alleen een kraan, maar zo zie je maar!
 Eerste pagina Vorige pagina
5
Volgende paginaLaatste pagina